Ngô Thị Cẩm Quyên, Viet Nam
-
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 8 (2019) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
Assessing the kinetic model on exraction of essential oil and chemical composition from orange pells (Citrus sinensis)
Abstract pdf (Vietnamese) -
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 9 (2020) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
The effect of some factors on the performance of grapefruit essential oil obtained by microwave-assisted hydrodistillation method
Abstract pdf (Vietnamese) -
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 9 (2020) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
The investigation of the influence of different pH values on lemongrass (Cymbopogon citratus) oil durability
Abstract pdf (Vietnamese) -
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 9 (2020) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
Research the effect of some preservation factors and chemical composition analysis of Rosemary essential oil in Lam Dong province, Vietnam
Abstract pdf (Vietnamese)