Phạm Văn Thịnh, Viet Nam
-
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 8 (2019) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
Effect of heat treatment methods on the content of remaining essential oils in products mixed with lemongrass essential oil microencapsulation powder (Cymbopogon citratus)
Abstract pdf (Vietnamese) -
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 8 (2019) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
Evaluate anthocyanins content and antioxidant activity of extract from fruits, vegetables and flowers in Vietnam
Abstract pdf (Vietnamese) -
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 9 (2020) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
Effect of extraction conditions on total polyphenol and flavonoid content of Soursop leaves (Annona muricata Linn.)
Abstract pdf (Vietnamese) -
Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành No. 9 (2020) - KĨ THUẬT - CÔNG NGHỆ
Effect of soluble solids content and convection drying temperature on physical properties and nutrient content of Soursop’s jelly drying process (Annona muricata L.)
Abstract pdf (Vietnamese)